Volwassenen


Coaching voor volwassenen

Wanneer je voelt dat er iets moet veranderen, wil je dit in eerste instantie zelf proberen op te lossen. Toch lukt dat vaak niet en heb je hier gewoonweg hulp bij nodig. Het is goed dat je hier terecht bent gekomen, want die hulp kunnen wij je bieden!

Meer zelfvertrouwen en gelukkiger worden

Een van de grootste verlangens van een mens is om meer zelfvertrouwen te hebben, gelukkig te zijn en meer te kunnen bereiken. Coaching met behulp van paarden kan hier de oplossing voor zijn.

Wil je genieten van het leven en er elke dag weer vol voor kunnen gaan, maar word je geremd door zorgen die je met je meedraagt of problemen waar je al lange tijd mee worstelt? Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je onvoldoende leiderschap in je hebt op de werkvloer of wil je graag beter kunnen communiceren? Wil je assertiever zijn?

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Wanneer je persoonlijke groei en ontwikkeling wil doormaken, is coaching met behulp van paarden de juiste keuze hiervoor. Je krijgt hierdoor inzicht in je eigen gedrag en werkt toe naar positieve ontwikkelingen om jezelf gelukkiger te kunnen voelen.

Burn-out, depressie of trauma?

Voel je dat het voor jou een stapje verder gaat en heb je een zwaardere last op je schouders hangen? Een burn-out, depressie of trauma? Dan kan coaching met behulp van paarden wel eens de oplossing zijn. Meestal zetten we bij een burn-out, depressie of trauma EMDR in. De EMDR wordt vaak op het paard uitgevoerd, waardoor de verwerking vaak sneller en effectiever verloopt.

Wat houdt coaching met paarden in?

Paardencoaching is een andere manier van coaching. Coaching met behulp van paarden werkt vaak sneller en efficiënter. Op deze manier helpen we je structuur en inzicht te geven in je eigen gedrag, maar ook krijg je inzicht in je doelen, ambities, wensen, conflicten en problemen. Hierdoor kun je groeien in je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Met paardencoaching kom je direct tot de kern van het probleem, omdat de paarden instinctief reageren op jouw gedrag. Heb je bijvoorbeeld te maken met een gedragspatroon waar je in terecht bent gekomen? Dan reageren de paarden hier op.

Individuele coaching voor volwassenen

Bij individuele coaching voor volwassenen maken we onder andere gebruik van de CREF-methode. Dit maakt inzichtelijk hoe het is gesteld met het basisvertrouwen en dit ondersteunt je bij het herstellen van het mogelijk aangetaste basisvertrouwen. Hardnekkige gedragspatronen worden doorbroken met de CREF-methode.

Meer weten over de coaching voor volwassenen?

Wij willen je graag meer vertellen over de coaching met paarden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Deze manier van coaching is onder andere in te zetten voor loopbaanbegeleiding, het verkrijgen van leiderschap, management kwaliteiten en hulp bij traumaverwerking.

Wil je graag met ons brainstormen over de mogelijkheden?