Bedrijven

Coaching voor bedrijven en groepen

Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit je team haalt en hun talenten optimaal worden benut? Hoe zorg je voor goede communicatie binnen jouw team en bedrijf? De teambuilding sessie van Equiniek kan hier inzicht en ondersteuning in geven. Met behulp van onze ervaren coaches helpen wij je graag om jouw team met meer succes en plezier samen te laten werken!

Teamcoaching

Bij coaching voor bedrijven staat het functioneren van het team centraal. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat het individu niet uit het oog wordt verloren. Tijdens onze sessies ondersteunen wij teams in het verkrijgen van inzichten in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor tillen wij teams naar een hoger niveau. Thema’s die tijdens onze sessies en teamdagen aan bod komen, zijn onder andere bewustwording, inzicht, ontwikkeling en samenwerking.

Inzicht in teampatronen

Tijdens onze sessies maken we teampatronen inzichtelijk. Zo kan een team zelf de verantwoordelijkheid nemen om niet-werkende patronen te doorbreken en krijgt het zo de kans om zichzelf daadwerkelijk te ontwikkelen.

Inzetbaarheid van coaching

Coaching voor bedrijven kan onder andere worden ingezet voor leiderschapsvraagstukken, teambuilding, burn-outs, management coaching en loopbaan coaching. Dit kan zowel individueel als in teamverband.

Coaching voor bedrijven kan onder andere het volgende opleveren:
– Betere samenwerking;
– Leiderschap, meer grip op het team;
– Competenties ontdekken en ontwikkelen;
– Verbetering in communicatie;
– Meer begrip voor elkaar binnen een team of bedrijf;
– Sneller herstel bij werk gerelateerd verzuim.

Meer weten over onze coaching voor bedrijven?

Wil je meer weten over wat wij voor jou of jouw team kunnen betekenen op het gebied van coaching? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Wil je graag met ons brainstormen over de mogelijkheden?