Training in persoonlijke groei

Training in persoonlijke groei

Wat maakt een training in persoonlijke groei effectief? Equiniek maakt persoonlijke groei mogelijk door een unieke werkwijze toe te passen, waar je op een confronterende maar gezonde manier je eigen gedrag onder ogen komt. Dit doen wij door te coachen door middel van paarden. Effectiviteit van een training in persoonlijke groei wordt verkregen door oude gewoontes en gedragingen die als negatief beschouwd worden weg te nemen. Wij heropvoeden het brein door kennis bij te brengen en je bewust te maken van je huidige gedragspatroon. Door hier van af te zien en stappen te zetten richting positieve gedragsuitingen wordt ruimte gecreëerd voor persoonlijke groei en leiderschap. Graag gaan wij dieper in op paardencoaching en de CREF-methode die wij toepassen!

Wat maakt coaching met behulp van paarden anders dan andere methodes?

Wij zijn ervan overtuigd dat de wil om op persoonlijk vlak te groeien er is. Echter is begeleiding vanuit een ander perspectief nodig om bewustzijn te creëren, om zo ruimte te maken voor groei. Er zijn verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden. Wij zijn er echter van overtuigd dat een ander perspectief gevonden kan worden in het paard. Daarom maken wij gebruik van coaching met behulp van paarden. Paarden zijn van oorsprong prooi- en vluchtdieren en leven in kuddes. Zij letten continu op hun omgeving om gevaren te signaleren en spiegelen zich daarnaast aan hun kudde op gemoedstoestand, spanning en andere signalen. Deze eigenschappen stellen hen in staat om jouw lichaamstaal, houding, gemoedstoestand en emoties te spiegelen. Om op persoonlijk vlak te kunnen groeien kan het nodig zijn om het basisvertrouwen te herstellen. Wij werken daarom tevens met de CREF-methode, die geschikt is voor alle leeftijden!

Toegankelijke training in persoonlijke groei

Het onder ogen komen van je eigen gedrag kan confronterend zijn. Om dit op een vredige manier te doen werken wij met paarden. Het zijn toegankelijke dieren die je niet veroordelen en je daarom in staat stellen eerlijk tegenover jezelf te durven zijn. Het advies van Equiniek is dan ook om op een vredige manier persoonlijke groei waar te maken. De training in persoonlijke groei en ontwikkeling is geen cursus die wij geven aan een grote groep mensen, maar een-op-een sessies tussen volwassenen en kinderen en gezinnen. Door de training persoonlijk te maken kunnen we oplossingsgericht te werk gaan en problemen wegnemen, waardoor jij je doelen sneller kan bereiken! De training is bedoeld voor mensen die of een persoonlijk trauma proberen te verwerken, of problemen ervaren met hun huidige gedragspatroon en persoonlijke groei door willen maken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in de unieke trainingen van Equiniek? Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u een afspraak wilt maken of vragen heeft m.b.t. ons pakket van diensten kunt u het contactformulier invullen. Voor een lijst met de tarieven die wij rekenen kunt u op deze pagina terecht. Graag staan wij voor u klaar en kijken wij er naar uit om u op persoonlijk vlak te laten groeien!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!