Tarieven

  • Traject; intake met 5 sessies

    normaal € 700,- voor € 597,-

  • Vervolgtraject(en); 5 sessies

    normaal € 625,- voor € 547,-

  • Losse sessie

    € 125,- duur 1 tot 1,5 uur

  • Bedragen zijn exclusief btw

Hoe werkt de betaling?

De bedragen worden voor de sessie contant (gepast) betaald. Na betaling krijg je de factuur mee of wordt deze per e-mail toegestuurd. Trajecten of zakelijke sessies kunnen ook per factuur worden betaald.

Niet vergoed door zorgverzekering

De coaching door Equiniek valt niet onder de zorgverzekering. Het komt echter wel vaak voor dat de werkgever de kosten voor een coach of behandeltraject geheel of gedeeltelijk betaalt. Vaak gebeurt dit vanuit een vooraf ter beschikking gesteld opleidingsbudget. Ook kunnen er mogelijkheden zijn vanuit de Wet Poortwachter. Regelingen zoals re-integratietrajecten, PGB of belastingaftrek kunnen tevens mogelijkheden zijn voor vergoedingen van trajecten bij Equiniek. Informeer hiervoor eerst bij je werkgever, Belastingdienst of gemeente.

Tarieven teambuilding en teamtrainingen

Wij verzorgen teambuildingsdagen en workshops op maat. De mogelijkheid bestaat om hierbij een combinatie te maken met andere activiteiten zoals boksen, boogschieten, bootcamp of een fietstocht. Wij kunnen een dag of dagdeel geheel op jouw wensen afstemmen. Indien gewenst kan ook catering worden verzorgd. Prijzen starten vanaf €750,- excl. BTW. Dit is inclusief intake, op maat gemaakte training en exclusief locatie en cateringkosten.

Afspraak annuleren?

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Gebeurt dit niet, worden de volledige kosten in rekening gebracht. Je kunt een afspraak via de mail annuleren. Voor teambuilding en teamtrainingen gelden afwijkende voorwaarden. Deze worden via de offerte gecommuniceerd.

Praktische informatie

Het is raadzaam om warme (afhankelijk van weersomstandigheden), makkelijk zittende kleding aan te doen dat tegen een vuiltje kan. Er mogen geen open schoenen gedragen worden. Stevig schoeisel is aangeraden.

Meer informatie over de tarieven of bovengenoemde informatie? Neem gerust contact met ons op!