Over Isabel

Isabel Hompert Equiniek Amsterdam

Als eigenaar van Equiniek en Smart HR heb ik inmiddels 20 jaar ervaring in de rol van coach, trainer, adviseur en HR professional.

Met passie en bevlogenheid coach en train ik managers en medewerkers in het bedrijfsleven met uiteenlopende onderwerpen. Tevens leg ik mijn focus op de persoonlijke groei en ontwikkeling van personen in zowel teamverband als in een individuele setting. Hierbij gaat alles om het versterken van de innerlijke mens; of dit nu een kind, volwassene of team is.

Alle sessies staan grotendeels in het teken van (brein)kennis op doen, oplossingsgericht werken en eventueel nieuw gedrag aanleren. Ook het verwerken van eventuele vervelende levensgebeurtenissen (trauma’s) wordt aangepakt. De coaching sessies zijn te volgen in zowel de persoonlijke- als zakelijke sfeer.

Wat betekent Equiniek?

Equiniek is een samenvoeging van het Engelse woord Equine (Nederlands voor paarden) en het woord Uniek.

Betekenis Van Dale:
uniek (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1 alleen bestaand; = enig
2 enig in zijn soort, heel mooi

Uniek

Bij Equiniek wordt de hulp van paarden ingezet in ieder behandel-, coach- of trainingstraject. Onze trajecten zijn toegankelijk voor ieder individu of team. Dit omdat wij van mening zijn dat iedere persoon uniek is en dus ook een unieke en op hun afgestemde behandeling verdiend.