Ervaringen

Lees wat anderen van de sessie vonden

Leuke teambuilding met materiaal die nadien tot nadenken brengt

Robert

Well done! Working with the horses was new for me. But in only 2 hours I learned a very importent lesson around teammanagement & building.

Ron

Ik wil graag mijn waardering uiten voor de persoonlijke benadering en je betrokkenheid. Wij vinden dat onze dochter het afgelopen jaar heel erg is gegroeid. De paarden en jij hebben hieraan een mooie bijdrage geleverd.

Lindsey

Hele leuke dag waarop je echt heel erg merkt dat de paarden heel puur reageren. Je krijgt terug wat je geeft

Roos

Dit is een zeer goed concept

Ingrid

Very good balance of the activities with good team of coaches/trainers

Martin

Om even de situatie te schetsen, wij bestaan uit een Benelux team waarvan de meeste mensen continue onderweg zijn zodat er weinig direkte persoonlijke kontakten zijn tussen de mensen terwijl we wel dezelfde doelstellingen hebben. Om te kunnen zorgen dat we allemaal ook dezelfde kant op gaan was er de wens om hier iets aan te gaan doen in de vorm van een gezamelijke teambuildingsessie. Op 30 juni jl hebben wij een complete dag gehad, georganiseerd door Isabel, waar zowel een fun- alsook een teambuilding aspect in zat. Na een fantastisch ontvangst met koffie en iets lekkers begonnen we met een bootcamp, verfrissend maar ook tegelijk vermoeiend, hiermee pak je wel meteen het teambuildinggedeelte aan (en ook plezier). Tijdens de zeer goed geregelde lunch werd al het een en ander besproken over de ochtend. Daarna hebben we de groep verdeeld in 2-en waarin de ene groep begon met boogschieten en de andere een coachingsessie met paarden als assistant-coach. Dit laatste was een heel aparte gewaarwording, omdat ik nooit had gedacht dat deze dieren zo een impact op iemand kon hebben, de paarden werken op de gesteldheid van de mensen dus zodra iemand druk was wordt het paard ook onrustig en andersom.

Paul

Het boogschieten ging gepaard met een competitie, dus tijdens de goed verzorgde afsluitende barbecue was ook meteen de prijsuitreiking.

Don

Ik, en mijn mensen, hebben de hele dag als een zeer leuke en interessante ervaring mogen beleven. Isabel is een zeer gedreven persoon met een passie voor dit soort coaching/teambuilding sessies. De hele dag, inclusief eten etc, was zeer goed geregeld en ik kan dit absoluut aanbevelen aan anderen.

Paul

Ik heb de teamcoaching als plezierig en (positief) confronterend ervaren. De wijze van samenwerken en communiceren komt heel duidelijk naar voren evenals de bewustwording van mijn eigen patronen. Isabel ervaar ik als prettige en professionele coach. Absoluut de moeite waard!

Danielle

Ik vond het echt een geweldige ervaring. Heel erg bijzonder

Chantal

Even proeven als stadsmens hoe het leven eruit ziet op het platteland

Sophie